Meubelstoffeerderij Als Nieuw

Werkwijze

Wanneer u overweegt uw zitmeubel te laten herstofferen, geef ik u daarover graag advies. Ik kom vrijblijvend bij u aan huis, bespreek met u de mogelijkheden en maak een offerte.

Bij mijn bezoek neem ik stalenmateriaal mee zodat u in uw eigen omgeving stof uit kunt zoeken die past in uw interieur. Wanneer u akkoord bent met de offerte, plan ik in overleg met u de opdracht in. Volgens de planning haal ik uw zitmeubel op en bezorg het weer bij u thuis.

Natuurlijk bent u, na telefonische afspraak, altijd van harte welkom een kijkje te nemen in de werkplaats. Graag geef ik u dan tekst en uitleg over de uitvoering van het werk aan uw meubel.

Stoffencollectie

Meubelstoffeerderij Als Nieuw beschikt over een ruime collectie stalenboeken meubelstoffen en leder van verschillende merken, prijsklassen en kwaliteiten waaruit u een keuze kunt maken. Wanneer u zelf uw meubel wilt stofferen kunt u bij meubelstoffeerderij Als Nieuw terecht voor meubelstoffen, stoffeermaterialen en -gereedschappen. Ook is het mogelijk uw meubel te laten stofferen met eigen stof.